Maximale hypotheek berekenen

Op deze pagina kunt u berekenen wat uw maximaal te lenen bedrag is bij een eventuele hypotheekaanvraag. Vul onderstaande gegevens zo nauwkeurig mogelijk in en bereken!


Maximale hypotheek berekenen

Uw maximale hypotheek is € 0
 
Op basis van deze berekening kunt u een nieuwbouwwoning kopen van € 0 of een bestaande woning van € 0
Uitleg voor veld bruto maandinkomen aanvrager
Vul hier uw bruto maandinkomen in (exclusief vakantietoeslag en overwerk). Is de ploegentoeslag een vast bestanddeel van het inkomen, dan mag dit bij het bruto maandinkomen worden opgeteld. In berekening wordt rekening gehouden met 8% vakantiegeld.
Bruto maandinkomen
Uitleg voor veld bruto maandinkomen partner
Indien sprake van een partner die samen met u de woning gaat kopen kunt u hier de gegevens van uw partner invullen. Anders kunt u het inkomen op nul laten staan. Vul hier het bruto maandinkomen van uw partner in (exclusief vakantietoeslag en overwerk). Is de ploegentoeslag een vast bestanddeel van het inkomen, dan mag dit bij het bruto maandinkomen worden opgeteld. In berekening wordt rekening gehouden met 8% vakantiegeld.
Bruto maandinkomen partner
Uitleg voor veld maandtermijn lening
Leningen hebben invloed op het maximale leenbedrag. Vul hier het totaal aan betalingen per maand aan persoonlijke verplichtingen in. Persoonlijke verplichtingen zijn bijvoorbeeld een doorlopend krediet, persoonlijke lening, winkelpas of een kredietlimiet (rood staan) op een betaalrekening. Is er geen aflosbedrag vastgesteld (bijvoorbeeld bij een kredietlimiet op een betaalrekening), neem dan 2% van het limiet.
Maandtermijn lening
disclaimer
Bel me terug!
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!