Weet wat je weet

Weet wat je weet voor je een financiële beslissing neemt. Heb je genoeg kennis om zelf te kiezen? Moet je meer informatie verzamelen? Of is het verstandiger om advies te vragen? De financiële-kennistest helpt je antwoord te geven op deze vragen.

Test je kennis van pensioenen, lenen, hypotheken, beleggingsverzekeringen of beleggen met de financiële-kennistest. Klik hier om naar de test te gaan.

(Bron: Autoriteit Financiële Markten)Consumenten zijn zich nauwelijks bewust van de keuzes die ze maken op hypotheekgebied. Uit onderzoek blijkt een groot verschil te bestaan tussen enerzijds het veronderstelde inzicht in financiële aangelegenheden en anderzijds het daadwerkelijk inzicht. Vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn financiële dienstverleners verplicht zich in de financiële positie, kennis, ervaring, doelstellingen en risicobereidheid van de consument te verdiepen en het advies vervolgens af te stemmen op het aldus verkregen consumentprofiel van de consument.

www.kenjehypotheek.nl helpt u met betrouwbare informatie over hypotheken. Met de introductie van deze kennisomgeving wordt bijgedragen aan het verminderen van de kenniskloof.
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!