Op reis

Reisverzekering
Koffer ingepakt en dan lekker onbezorgd op vakantie… Het kan echter gebeuren dat uw vakantie niet zo onbezorgd verloopt is als u zou willen. Uw bagage wordt gestolen of door ziekte moet u een arts bezoeken. Voor de schade die u oploopt tijdens uw reis kunt u een reisverzekering afsluiten. Hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.
 
Annuleringsverzekering
Bij het boeken en uitzoeken van uw vakantie is de voorpret al begonnen. U heeft er zin in. Maar dan gebeurt er iets waardoor u niet op vakantie kunt. Een familielid is ernstig ziek of u wordt plotseling ontslagen. Of u bent op vakantie en krijgt het bericht dat er een dierbaar persoon is overleden en u gaat naar huis. U heeft echter al wel uw vakantie betaald. Een annuleringverzekering vergoedt (een deel van de) reissom wanneer u niet op vakantie kunt of uw vakantie vroegtijdig moet afbreken.

Camper & caravan
Op de eerste avond van uw vakantie in de Franse Alpen komt er een flinke storm opzetten. Het lijkt allemaal mee te vallen, alleen de volgende ochtend blijkt een grote tak het dak van uw caravan flink te hebben beschadigd. Geen goed begin van de vakantie! Met een caravan- of kampeerautoverzekering hoeft u zich over de financiële schade geen zorgen te maken. Diefstal, stormschade of beschadigingen zijn met deze verzekering gedekt.
 
Watersport
Uw boot is uw hobby en daar wilt u van genieten. Op het water zit een ongeluk echter in een klein hoekje. Slecht weer, blikseminslag of een aanvaring met een andere boot, het kan allemaal gebeuren. Met de watersportverzekering kunt u zich voor deze schade verzekeren. Zo heeft u een zorg minder op het water en kunt u lekker genieten!
 
Mobiele apparatuur
Navigatiesystemen, laptops, mobiele telefoons, MP3 spelers, of foto-, film- en videoapparatuur; u neemt het overal mee naar toe. U bent dan ook vaak onderweg met waardevolle spullen. Vaak is deze mobiele apparatuur buitenshuis niet verzekerd via uw inboedel- of autoverzekering. Bij verlies of diefstal kan uw financiële schade dan ook behoorlijk hoog zijn. Het is daarom goed om deze apparatuur te verzekeren met een mobiele apparatuurverzekering.
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!