Over Finenzo

 

Finenzo is een landelijk en coöperatief samenwerkingsverband van financieel adviseurs. Adviseurs die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en op geen enkele wijze verbonden zijn aan welke financiële instelling dan ook.
 

Brede dienstverlening

Finenzo adviseert particulieren en bedrijven. En bemiddelt in financiële zaken in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor hypotheken, maar ook voor verzekeringen, pensioenen, sparen & beleggen, lenen enzovoorts. Op de site heeft ieder werkgebied een eigen icoon en kleur zodat u eenvoudig door de site kunt navigeren. We zijn echter geen internetadviseur, omdat we onze zorgplicht serieus nemen. Voor het beste advies kijken we u graag recht in de ogen aan.
 

Persoonlijk

Kenmerkend voor Finenzo adviseurs is hun persoonlijke betrokkenheid. Dat mag echter nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze dienstverlening. Vakkennis is ook in de financiële dienstverlening onontbeerlijk. Producten worden complexer, het aanbod ruimer en het belang om financieel goed voor u zelf te zorgen steeds groter. Daarom worden alle Finenzo adviseurs periodiek bijgeschoold. Zodat u altijd verzekerd bent van een up-to-date en kwalitatief hoogwaardig advies, afgestemd op uw persoonlijke wensen!!
 

Overzicht

Wij vinden dat goed financieel advies een totaaladvies is. Verzekeringen, hypotheken, uw pensioen; het houdt allemaal verband met elkaar. Dat geldt voor particulieren, maar zeker ook voor ondernemers. Bij ons kunt u bij ons terecht met al uw financiële vragen en we bieden u alle expertise onder een dak. Zo creëren we overzicht voor u en voorkomen we dubbele kosten!

Benieuwd naar onze dienstverlening? Kijk rustig rond op deze site. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

 

 

Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!