Een goede reserve voor later.

Pensioenen

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: de pensioenregeling. Uw pensioen is meer dan alleen maar een regeling op 67-jarige leeftijd. Ook als u bijvoorbeeld eerder komt te overlijden is het belangrijk dat uw nabestaanden voldoende inkomen hebben (nabestaandenpensioen).

Op het gebied van pensioenen gebeurt veel: veranderde wetgeving, pensioenregelingen die versoberen, vervallen van de AOW-partnertoeslag in 2015, verhoging van de AOW-leeftijd en een overheid die er vanuit gaat dat u steeds meer zelf regelt.

Het analyseren van een pensioen vereist een brede kennis van pensioenrecht, arbeidsrecht, inkomensplanning en fiscale aangelegenheden. Niet zo gek dus dat het pensioen voor velen een ingewikkelde zaak is. En eigenlijk is het ook niet iets waar u mee bezig wilt zijn als u nog jong bent. Toch is het zinvol om hier tijdig aandacht aan te besteden, want de keuzes die u nu maakt zijn van invloed op later.
 
Hoe wilt u later leven? Wat heeft u dan nodig om uw dromen te kunnen realiseren? En hoe regelt u deze zaken voor uw nabestaanden. Kunt u eigenlijk eerder stoppen met werken als u dat wilt?
 
Al met al genoeg vragen om u eens goed te laten informeren over de mogelijkheden rondom uw oudedagsvoorziening. Bovendien stopt onze betrokkenheid niet bij het regelen van een aanvulling op uw pensioen. Op weg naar uw pensioengerechtigde leeftijd kunt u altijd bij ons terecht voor een actuele stand van zaken.
 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Zijn uw voeten goed verzekerd?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!